Present Simple

Present Simple – schema de formare si exemple de propozitii

 

 

 

12 thoughts on “Present Simple

  • Iti doresc succes! Pentru academie iti sugerez sa inveti extrem de bine tot ce tine de gramatica. Pentru asta cursul de pe myenglish.ro nu are rival, e unic. Ai absolut totul acolo.

 1. Buna seara ! Chiar daca sunt incepatoare dvs faceti totul sa para mai usor. Explicati foarte frumos si va multumesc mult.

 2. Sarut mana.! Am trimis numele meu si adresa de email pe myenglish.ro si nu am primit niciun raspuns pe email. Adresa de email este nihilsin3deo@yahoo.com. Am sa studiez cu mare placere tot ce tine de numele Madalina Dumitru, am convingerea ca imi va fi de folos. O seara frumoasa si multumesc pentru intreg efortul depus.

  • Alooo… tu citesti ce timpuri iti cere exercitiul sa pui? Nu era vorba de Present Simple! Macar asculta videoclipul cu atentie!
   Dupa cum “nu tot ce zboara se manaca”, nici “always/seldom/often…” nu-s musai cu Present Simple. Daca vrei sa spui o chestie de genul “Intotdeauna MI-A PLACUT de x”, asta nu mai e in ruptul capului prezent, ci trecut. Iar in cazul asta chiar Present Perfect Simple!

   Esti invitatul meu sa-ti gasesti un blog “pe care sa te bazezi” 🙂

Leave a Comment