Test 2

Test 2

1. She has ____ money, so she can’t buy that ______ coloured dress.

a). little / beautifully

b). few / beautifully

c.) little / beautiful

d). few / beautiful

 

2. The _______ rooms are upstairs, while their ________ room is downstairs.

a). children’s / parent’s

b). children’s / parents’

c) childrens’ / parents’

d). children’ / parents’

 

3. Neither Tom _________ his father __________ coffee.

a). nor / drinks

b). or / drinks

c). nor / drink

d). or / drink

 

4. __________of these two rooms __________ very clean.

a). Neither / is

b). None / is

c). Neither / aren’t

d). None / isn’t

5. While I _________, I ________the flowers that _________wonderful.

a). was walking/ was smelling / were looking

b). walked / smelled / were looking

c). was walking / was smelling / looked

d). walked / was smelling / looked

 

6. When our father was younger, he ______ get tired as quickly as now.

a). didn’t used to

b). used to

c). use to

d). didn’t use to

 

7. Firemen couldn’t put ___ the fire and their house burnt____, but hey had put _____some money and they could put _____with the situation.

a). off / down / back / up

b). out / down / aside / up

c). off / up / back / down

d). out / up / aside / down

 

8. I don’t know where _____ because I _____ her three times this morning and she _______, but I’m not going to call her again since it’s already 2 p.m.

a). is she / called / didn’t answer

b). she is / have called / hasn’t answered

c). is she / have called / hasn’t answered

d). she is / called / didn’t answer

 

Vezi rezolvarea si explicatia in videoclip: